Group 27Created with Sketch.

Formació i conscienciació

Els usuaris són l’esglaó dèbil/feble dins la cadena de la ciberseguretat. Mai es pot assegurar el 100% de la seguretat però amb una bona conscienciació i unes pautes a seguir, ens podrem apropar una mica més.

Oferim conferències de conscienciació i cursos formatius de diferents nivells tècnics.

Avui en dia, els treballadors de les empreses estan en el punt de mira dels delinqüents informàtics ja que en termes de ciberseguretat són l’esglaó més feble. Els atacants aprofiten aquest fet i enganyen als treballadors de diverses formes, com per exemple fent-se passar per alguna persona de l’empresa i enviant correus fraudulents per a que es realitzin accions precipitadament. Aquesta és una de les moltes tècniques que s’utilitzen per a malmetre les empreses, tant econòmicament com en termes d’imatge pública. I algunes companyies, malauradament, no es recuperen mai.

OFERTA FORMATIVA

Presentació Riscos Empresarials

Introducció als perills digitals, solucions i serveis més habituals.

Duració: 30 mins – 1 h

Curs d’ introducció a la ciberseguretat

Nivell bàsic

Aquest curs té com a finalitat introduïr als treballadors al món de la seguretat informàtica, explicar els perills més comuns que trobem en el dia a dia i com evitar caure en ells.

Duració: 4 h

Capacitat màxima: 30 alumnes

Curs de ciberseguretat

Nivell Intermig

Es treballi on es treballi, amb aquest curs s’aprendrà a fer servir, i sobretot entendre, les tècniques més freqüents en ciberseguretat. Aprendrem a utilitzar de forma segura els serveis i programes perquè el negoci no pateixi problemes de seguretat. S’agafaran els coneixements necessaris per a millorar els hàbits de seguretat informàtica i la base que permetrà estar més segur en el ciberespai.

Duració: 8 h

Capacitat màxima: 30 alumnes

Curs exprés executiu

Nivell Avançat

Curs enfocat en les necessitats de seguretat i coneixements dels executius d’una organització. Una versió fluida i interesant amb part legislativa.

Duració: 4 h

Capacitat màxima: 15 alumnes

BitmapCreated with Sketch.

Apunta't la nostra newsletter

Rebràs les noves entrades al blog, recomanacions de ciberseguretat i les nostres ofertes exclusives.