fbpx

La comunicació del segle XXI és intel·ligent

La comunicació persuasiva es pot confondre fàcilment amb el màrqueting o les relacions públiques perquè sovint s’entrellacen, però el cert és que la comunicació persuasiva és un concepte que engloba els altres dos i moltes coses més. És l’art de convèncer. És per això que a Light Eyes ens agrada utilitzar aquest concepte.

Vendre i informar ja no és suficient per a una empresa. Ara també cal convèncer perquè al segle XXI hi ha més competència, la credibilitat de marca puja i baixa molt ràpid i tot és posat en dubte. És en aquest context que les empreses realitzen inversions milionàries per a millorar espais físics i virtuals d’atenció al client per poder millorar l’experiència en l’atenció al client. Però això no és suficient perquè avui en dia una empresa no només ha d’oferir el millor servei; també ha d’oferir la millor experiència, no només ha d’oferir les millors condicions econòmiques; també la millor satisfacció per al client, i no només pot tenir clients; ha de tenir seguidors o fans. El client, especialment el jovent, s’ha de fer d’una marca per convenciment, orgull i per poder-ne presumir davant de tothom.

Avui hi ha moltes eines per a comunicar i per segmentar els públics als quals et vols dirigir. A més a més hi ha molts espais adequats per a fer-ho: les xarxes socials, però també les aplicacions de missatgeria instantània. No obstant això, cal deixar clar que encara que hi ha més maneres de comunicar, la comunicació eficient no és més fàcil, al contrari; la gent està tant cansada de rebre publicitat per tot arreu que està més blindada. És aquí on és important una bona estratègia de comunicació i una molt bona comunicació persuasiva.

A Light Eyes som experts en comunicació i pioners alhora de treballar en noves eines. És per això que si tens qualsevol dubte ens pots contactar i t’ajudarem

?

També et podria agradar:

BitmapCreated with Sketch.

Apunta't la nostra newsletter

Rebràs les noves entrades al blog, recomanacions de ciberseguretat i les nostres ofertes exclusives.