fbpx

La teva empresa està protegida dels hackers maliciosos?

Som la societat del coneixement a un món digital ple de dades que representen els nostres interessos, il·lusions i pensaments. Ens cal estar connectats a internet i oferir serveis en xarxa, així som més transparents, útils, efectius i ràpids per resoldre els reptes de cada dia en els nostres negocis. Però igual que la digitalització ens aporta beneficis, també ens fa més vulnerables si no ens protegim com cal.

Tots coneixem atacs mediàtics a grans empreses, però cada vegada més les petites i mitjanes empreses són l’objectiu dels hackers dolents ja que són més fàcils de penetrar i és més possible que piquin a un xantatge per salvar l’empresa. De fet, està demostrat que el 90% de les empreses que pateixen un atac informàtic han de tancar en menys d’un any (o pagar grans quantitats de diners als lladres per recuperar tota la informació; aquí el xantatge!).

Per evitar això, què cal fer? Primer analitzar les nostres vulnerabilitats i després prendre mesures de protecció eficients i en permanent actualització. Això comporta un cert anàlisi, unes polítiques de seguretat, formació (procediments), i unes petites intervencions tècniques als equips per garantir la màxima protecció d’aquelles dades.

Amb això evitarem el 100% dels incidents? No, ja que els coneixements i les tècniques avancen molt i molt ràpid, però posarem el llistó molt alt per evitar-ho. Això sí, evitarem la pèrdua d’informació i sabrem al 100% d’on han vingut els incidents. Per tant, no només apliquem tecnologia i procediments, si no la dissuasió als dolents. I això no val tants diners com et penses. Consulta’ns!

També et podria agradar:

BitmapCreated with Sketch.

Apunta't la nostra newsletter

Rebràs les noves entrades al blog, recomanacions de ciberseguretat i les nostres ofertes exclusives.