fbpx

Saps com protegir el teu correu electrònic?

Els correus electrònics reben constantment molts atacs malignes. Aquests atacs poden tenir el format d’un virus; que són programes preparats per a fer mal a altres programes, o com a troians; que són programes malignes amagats dins de programes benignes i que creen una porta secreta d’accés a l’ordinador. Altres programes maliciosos coneguts són els ‘cucs’ que són virus ensenyats a reenviar-se i que des del teu ordinador poden estar infectant centenars i milers de contactes.

O també els spyware, que són programes que t’espien i ‘anoten’ totes les teves contrasenyes i dades bancàries. O els programes ransomware que encripten tots els arxius d’un ordinador i només els torna a canvi d’un ingrés econòmic.

Ensenyar als treballadors d’una empresa quin tipus de correu poden obrir i quin no és molt important per a la seguretat, però deixar-ho tot a mans del criteri humà significa deixar la seguretat de l’empresa a l’atzar.

És per això que des de Light Eyes oferim solucions per prevenir que els correus electrònics corporatius de la teva empresa rebin programes maliciosos. Si estàs preocupat per la seguretat de la teva empresa, contacta’ns i et proposarem una solució a mida!

També et podria agradar:

BitmapCreated with Sketch.

Apunta't la nostra newsletter

Rebràs les noves entrades al blog, recomanacions de ciberseguretat i les nostres ofertes exclusives.